Administratie

Ook tijd besparen en toekomstgericht ondernemen? Wij kunnen u daarmee helpen. 

Uw administratie is waarschijnlijk niet uw meest geliefde klus. Bovendien zitten er vaak veel haken en ogen aan qua wetgeving.  En om ervoor te zorgen dat uw administratie overzichtelijk blijft, bieden wij een aantal administratieve diensten aan.

Slim en eenvoudiger boekhouden doen we met behulp van Yuki. Met Yuki hebben we volledige controle over uw financiële administratie. Innovatie en intelligentie vertaald naar gemak. Meer efficiëntie, maar inzicht, meer daadkracht-, minder zorgen.

Onze software zorgt voor een boekhouding die altijd volledig, kloppend en up-to-date is. Upload eenvoudig uw facturen en onze software herkent de meeste zaken op den duur automatisch en kan deze in sommige gevallen zelfs automatisch verwerken.  We verwerken uw administratie, doen controles en btw-aangiftes. En dit alles doen we allemaal helemaal online.

Dankzij deze slimme software kunnen wij u up-to-date cijfers geven en inzichten in uw business.  U kunt eenvoudig via de Yuki boekhouding app uw bonnetjes uploaden.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Scan en herken
  • Robotic Accounting. Robotic accounting zorgt er daarom voor dat er zoveel mogelijk repetitieve, administratieve en simpele handelingen geautomatiseerd worden.
  • Boekhouding app voor ondernemers

Het overstappen van uw huidige administratie naar ons platform kan in 1 dag geregeld worden. Maar u mag er ook best iets langer de tijd voor nemen natuurlijk. Wij helpen u door het overzetten zo simpel mogelijk te maken.

Wij dragen zorg voor:

  • Bijwerking van uw administratie
  • Salarisverwerking
  • Aangiften inkomstenbelasting
  • Aangiften omzetbelasting
  • Aangiften loonheffing
  • Samenstelling van jaarrapportages
  • … En nog veel meer
Yuki T&L Services

Wat zijn de kosten?

Hoewel de kosten niet vast liggen en afhankelijk zijn van de geschatte inspanningen onzerzijds, kunnen we eventueel een vast bedrag per maand overeenkomen. In dat geval weet u altijd precies waar u aan toe bent, en bespaart u uzelf of uw medewerkers een hoop tijd, die u weer kunt investeren in de groei van uw bedrijf.

Uiteraard is het ook mogelijk slechts een deel uit te besteden, of met ons een uurtarief overeen te komen. Zo kunt u ons inschakelen voor één of een aantal te nemen acties, of per uur. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij zorgen dan dat we met u duidelijk krijgen wat er moet gebeuren, welke inspanning dit van ons zal vergen en wat dat u gaat kosten.

Wilt u zich ook geen zorgen meer hoeven maken om uw administratieve zaken, weten dat de administratie altijd up-to-date is? Neem contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen, of vraag een gratis adviesgesprek aan over onze diensten.