Maak kennis met
T&L Services

We zijn goed in wat we doen en we willen graag samenwerken met uw bedrijf om u te helpen groeien. 

Over ons

T&L Services staat voor Tax & Legal Services. Van incasso tot en met juridische procedures, van belastingzaken tot en met boekhouding/administratieve zaken. We werken zowel voor zakelijk alsook voor particulieren.

Wij geloven dat alle diensten die wij aanbieden raakvlakken hebben en bieden daarom een uitgebreid pakket aan diensten aan. U kunt bij ons terecht voor juridische dienstverlening, invorderingen en administratieve zaken. Het voordeel van onze klanten is dat ze maar één aanspreekpunt hebben met grondige kennis van hun casus, situatie en uw bedrijf.

Dankzij de grote betrokkenheid van onze medewerkers zijn we in staat om elke dag optimaal te presteren. Ons doel is om het maximale resultaat na te streven. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met u.

Toni Klammer

Onze visie

We geloven dat alles beter en eenvoudiger kan. Daarvoor moet je out of de box durven denken. We werken met de beste software waardoor onze klanten in staat worden gesteld om maximaal succes te behalen.

Onze missie

Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van juridische dienstverlening, boekhouding en administratie.

Onze kernwaarden

Het leveren van de hoogste kwaliteit. We handelen alsof het ons eigen bedrijf is en onze naam op het spel staat. Daarbij is een heldere communicatie key in het behalen van succes.